Nieuws - S.V. Geinburgia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Algemene Ledenvergadering maandag 16 oktober 2023 om 20.00 uur

17 september 20:15  Maandag 16 oktober 2023 houden we onze algemene ledenvergadering om 20.00 uur. Het is een belangrijke vergadering met waarin de leden zich kunnen uitspreken over de gang van zaken binnen de verenging. Een aantal punten die aan bod komen zijn een noodzakelijke contributie verhoging, vrijwilligers, de financiën van de verenging, voortuit blik naar het aankomende 75-jarig bestaan van onze mooie club. Een uitgebreide agenda volgt nog, waarbij we ieder lid oproepen om agendapunten voor de vergadering uiterlijk een week voor de vergadering aan te dragen bij de secretaris.


Geinburgia is klaar voor seizoen 23/23

1 september 22:45  Afgelopen woensdag vond er speciaal voor alle assistent-scheidsrechters een vlagtraining waarbij de spelregel wijzigingen en vlagtechniekenmeer »


Train als een echte Geinburgiaan

25 augustus 0:00  Elk team traint op zijn eigen manier naar zijn eigen top! Zo ook in 23/24 waar bij elk team zijn ruimte heeft op het nieuwe trainingsrooster!meer »


Kom vlaggen bij Geinburgia!

23 augustus 23:15  Op 30 augustus komt er een snelcursus assistent-scheidsrechter bij Geinburgia, een avond waarbij tools worden besproken met tips en tricks over hoe jij als assistent scheidsrechter zou moeten vlaggen, er is ook een stukje praktijk.meer »


Geinburgia zegt NEE tegen KK

25 juni 23:00  Geinburgia zet Kanker buitenspel, we accepteren geen KK op of rond de velden en zijn sinds 24 juni 2023 officieel met de campagne #TEGENKK met als doel meer bewustwording te creëeren en de ziekte buitenspel te zettenmeer »


GEINBURGIA O23 KAMPIOEN!

15 juni 0:00  WIJ ZIJN TROTS OP ONS EERSTE ONDER 23 ELFTAL DAT IN DE EERSTE KLASSE KAMPIOEN IS GEWORDEN EN VOOR HET EERST 4DE DIVISIE GAAT VOETBALLEN IN 23/24!!!!meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!