Kom vlaggen bij Geinburgia! - S.V. Geinburgia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kom vlaggen bij Geinburgia!

23 augustus 2023 23:15

Geinburgia Arbitrage

Op 30 augustus komt er een snelcursus assistent-scheidsrechter bij Geinburgia, een avond waarbij tools worden besproken met tips en tricks over hoe jij als assistent scheidsrechter zou moeten vlaggen, er is ook een stukje praktijk.

Lijkt het jouw leuk om een bijdrage te leveren als vrijwilliger bij jouw elftal, maar weet je nog niet zo goed hoe de vlag nou werkt? Geen paniek, tijdens de snelcursus leer jij binnen anderhalf uur hoe je moet vlaggen, wat er van jouw verwacht word en krijg je tips en tricks. Speciaal voor alle deelnemers gaan we ook oefenen met vlagsignalen en is er ruimte voor vragen / opmerkingen. 

De snelcursus vind plaats bij MatchZO op sportpark Bob de Vries en kan gedeeltelijk buiten plaats vinden. Voor alle deelnemers is het mogelijk om ook praktijktaining en begeleiding te krijgen. 

Deze bijeenkomst is geschikt voor onder 13 tot en met senioren vanaf 14 jaar en ouder voor alle spelers, trainers, ouders en betrokkenen die aankomend seizoen gaan vlaggen voor hun eigen elftal.

De avond word om 19:00 afgetrapt en rond 20:00 zal de training ten einde lopen zodat er nog ruimte is voor vragen/opmerkingen en stukje praktijk.

Ook scheidsrechters zijn welkom, want ook jouw rol word besproken, lijkt het je leuk om ook eens te fluiten? Informeer naar de mogelijkheden.

Tot 30 augustus!
geinburgia-zoekt-scheidsrechters.jpg

- Scheidsrechterscoördinator
arbitrage@geinburgia.nl

Zie wat wij nog meer te bieden hebben: Geinburgia.nl/arbitrage
Bron: Geinburgia Redactie - Sponsored by La LieFra XL
Delen

Lees meer over:
arbitrage

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!