Geinburgia is klaar voor seizoen 23/23 - S.V. Geinburgia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Geinburgia is klaar voor seizoen 23/23

1 september 2023 22:45

Geinburgia Arbitrage

Afgelopen woensdag vond er speciaal voor alle assistent-scheidsrechters een vlagtraining waarbij de spelregel wijzigingen en vlagtechnieken

Afgelopen woensdag was er speciaal voor onder 13 en ouder een speciale assistent-scheidsrechters bijeenkomst waarbij alle ins-en-outs werden besproken op een interactieve manier in een anderhalf uur durende training en workshop.

Doel van de avond is dat iedere assistent-scheidsrechter de juiste handvaten heeft zodat hij/zij vanaf volgende week met voldoende bagage kan assisteren.

We gingen de avond in op spelregelwijzigingen, de inhoud van de functie, hoe de samenwerking tussen de assistent en scheidsrechter werkt en waar je op moet letten.

De belangrijkste taak: Buitenspel werd grondig besproken, uitgelegd en met voorbeelden toegelicht. 

De 14 deelnemers vonden het erg leerzaam en zullen gedurende het seizoen begeleid worden in het uitvoeren van hun functie voor hun elftal.

Heb je de avond gemist en wil je heel graag ook je inzetten als assistent-scheidsrechter of scheidsrechter? Geef je op via arbitrage@geinburgia.nl en krijg op maat gemaakte training en begeleiding van een KNVB official.

Samen maken we het voetbal mogelijk, wij zijn klaar voor seizoen 23/24!

Zie ook: geinburgia.nl/arbitrage voor meer informatie over de mogelijkheden binnen Geinburgia
Bron: Geinburgia Redactie - Sponsored by La LieFra XL
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!