Oud Geinburgiaan Jaap van Leijen overleden - S.V. Geinburgia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Oud Geinburgiaan Jaap van Leijen overleden

9 januari 2023 22:00


Met verdriet hebben wij kennisgenomen van het overleden van een oud Geinburgiaan. Jaap heeft een heel lang en actief verleden bij Geinburgia en wij herdenken hem dan ook met veel mooie herinneringen.

Jaap was in zijn jonge jaren al speler bij Geinburgia en heeft een rijk verleden van 17 jaar als speler in het 1ste elftal op de zondag. Dit waren verdienstelijke jaren en gold Jaap als zeer gewaardeerde kracht in het team.
In die tijd was Jaap ook lid van de feestcommissie en verzorgde vele feesten, waar allen nog mooie herinneringen aan hebben, daarnaast was hij jarenlang één van de drijvende krachten van het clubblad van Geinburgia. Na zijn tijd als speler was Jaap een zeer actieve jeugdleider van het team van zijn zoon Barry. Hoe zeer Jaap zich inzette voor de club blijkt ook uit dat hij actief werd in de jeugdcommissie en daarvan het voorzitterschap op zich had genomen.
Na deze actieve jaren binnen de club bleef Jaap een Geinburgiaan in hart en nieren. Als één van de trouwste supporters van het 1ste elftal was hij aanwezig bij thuis- én uitwedstrijden, daar waar hij kon. Jaap ging zelfs mee op de traingskampen en andere uitjes van het 1ste elftal.

Met zijn overleden is een waar Geinburgiaan verloren, maar dragen we voor altijd de mooie herinneringen met ons mee!

Wij wensen zijn vriendin, familie, alle dierbaren en anderen heel veel sterkte met het verlies van Jaap en veel kracht toe in de komende tijden.

Het bestuur namens sv. Geinburgia.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!