GEINBURGIA O23 KAMPIOEN! - S.V. Geinburgia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

GEINBURGIA O23 KAMPIOEN!

15 juni 2023 0:00

SC Amsterdam LLF U23

WIJ ZIJN TROTS OP ONS EERSTE ONDER 23 ELFTAL DAT IN DE EERSTE KLASSE KAMPIOEN IS GEWORDEN EN VOOR HET EERST 4DE DIVISIE GAAT VOETBALLEN IN 23/24!!!!

Wie had het gedacht, ons eerste onder 23 elftal dat in de eerste klasse kampioen is geworden en daarmee voor het eerst in 23/24 naar de 4de divisie promoveert!!! πŸ’™πŸ€ Wij zijn super trots op alle 25 spelers, staff en sponsoren die het samen mogelijk hebben gemaakt om de prestaties neer te zetten die nodig waren! Het was een jaar geleden spannend toen het avontuur van start ging.

Met 16 jongens startte we met de O23-1 in de beker, dankzij de goeie prestaties groeide de O23-1 uit met een O23-2 waarbij tijdens de competitie in twee competities gestreden werd! Super knap omdat we van 25 spelers naar 21 spelers waren gekrompen. De O23 hield moet en kracht en bleef door strijden met als resultaat in beide competities in de top 3 te eindigen!

Na de winterstop was het de taak om het ook tegen elkaar op te nemen, er waren vele ups en downs, maar ondanks alles lieten we zien wie de beste zijn en echte strijders zijn! Gevolg we claimen de gehele competitie de eerste plek en konden bijna met het tweede team tweede worden...

Uiteindelijk weten de O23 de nummer 1 en 3 positie te claimen en Velsen wist de nummer 2 positie te claimen. Een knappe prestatie om met uiteindelijk 18 spelers 6 keer tegen elkaar te strijden!

Op 15 juni was het de dag dat de competitie defitief werd afgesloten met een thuiszegen voor de O23-1 tegen de O23-2 en daarmee was de O23-1 definitief kampioen, alhoewel de O23-2 ook kansen had...

Gefeliciteerd toppers en heel veel succes met de volgende uitdaging in de 4de divisie! Een niveau dat gedurende het seizoen al vaak werd gevenaard met oefenduels. 

Op 24 juni zal Jong Geinburgia een speciale benefiet interland spelen tegen Wandsworth Borrough FC om geld in te zamelen voor het KWF en de actie WIJ ZIJN #TEGENKK! af te trappen! Een actie waarmee aandacht word gevraagd voor bewustwoording van het 6 letterwoord dat vandaag de dag zo gemakkelijk voor alles en niets word gebruikt en wat vele betekinnissen en emoties oproept. Hoedra kanker niet meer te horen is op onze velden is onze missie voltooid! 
Bron: La LieFra XL
Delen

Lees meer over:
eerste geinburgia jong kampioen klasse o23

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!