• Privacy Verklaring S.V. Geinburgia afdeling Voetbal (‘Geinburgia’)
    Versie 2018-05
    Privacy Verklaring
    S.V. Geinburgia afdeling Voetbal (‘Geinburgia’) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy Verklaring willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.
    Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Geinburgia houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:
    - Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in deze privacy verklaring;
    - Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
    - Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
    - Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
    - Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
    - Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.
    Als Geinburgia zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

    Verwerking van persoonsgegevens
    Persoonsgegevens worden door Geinburgia verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):
    - Administratieve doeleinden in kader van aanvragen en beheren van het lidmaatschap;
    - Ledenadministratie, contributieheffing, informatieverstrekking;
    - Communicatie en informatieverstrekking in kader van het lidmaatschap, contributie, trainingen, wedstrijden, activiteiten e.d.;
    Grondslag voor deze persoonsgegevens is:
    - De lidmaatschapsovereenkomst;
    - De overeengekomen opdracht;
    Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Geinburgia de volgende persoonsgegevens van u vragen:
    - Voornaam;
    - Tussenvoegsel;
    - Achternaam;
    - Adresgegevens;
    - (Zakelijk) Telefoonnummer(s);
    - (Zakelijk) E-mailadres(sen);
    - Geslacht;
    - Geboortedatum;
    - Bankrekeningnummer;
    - Legitimatiebewijs.
    Uw persoonsgegevens worden door Geinburgia opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:
    - Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

    Verstrekking aan derden
    Voor het deelnemen aan wedstrijden is een lidmaatschap bij de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond (KNVB) noodzakelijk. Daarom delen wij persoonsgegevens met de KNVB. Hoe de KNVB met uw gegevens om gaat kunt u lezen op: www.knvb.nl
    Persoonsgegevens worden ten behoeve van het (KNVB) lidmaatschap verwerkt en beheert in Sportlink. Hoe Sportlink met uw gegevens om gaat kunt u lezen op: www.sportlink.nl
    De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde(n) verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.
    Zo kunnen wij gebruik maken van een derde(n) voor:
    - Ledenadministratie;
    - Contributieheffing;
    - Informatieverstrekking;
    - Training-, team- en wedstrijdbegeleiding.
    Wij geven nooit persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.
    Binnen de EU
    Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU.
    Minderjarigen
    Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.
    Bewaartermijn
    Geinburgia bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.
    Beveiliging
    Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;
    - We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
    - Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

    Rechten omtrent uw gegevens
    U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken. Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.
    Klachten
    Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.
    Vragen
    Als u naar aanleiding van ons Privacy Statement nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!

    Contactgegevens
    S.V. Geinburgia afdeling Voetbal
    Stammerlandweg 10
    1109 BR Driemond
    leden@geinburgia.nl