• Voorstellen Combinatiefunctionaris en verslag 1e activiteit

  9 apr 2018 | Club nieuws
 • Voorstellen Combinatiefunctionaris en verslag 1e activiteit

  Voor diegene die ik nog niet gezien heb wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Marcel van Marsbergen en werk sinds kort als Combinatiefunctionaris (Buurtsportcoach) voor de gemeente Amsterdam op sportpark Driemond. In deze functie ondersteun ik het sportpark (en de verenigingen) op vele vlakken. Dit vooral achter de schermen. Ik zal dus ook geen trainingen geven maar ik zal wel trainers ondersteunen, bestuur adviseren en activiteiten opzetten/begeleiden die er voor zorgen dat het sportpark meer bezoekers krijgt. Doel is o.a. ook leden te werven voor beide clubs (tennis en voetbal) en de sporthal meer bezet te krijgen.

  In die hoedanigheid heb ik, samen met 2 vrijwilligers (Peter en Roderik) uit de beide verenigingen, kennismakingslessen gegeven op de basisscholen in Driemond. Op de foto's is goed te zien dat de kinderen het erg leuk vonden.

  Voorstellen Combinatiefunctionaris en verslag 1e activiteit Voorstellen Combinatiefunctionaris en verslag 1e activiteit 1 Voorstellen Combinatiefunctionaris en verslag 1e activiteit 2

   

  Mocht je ideeën hebben, willen helpen, om zowel de voetbal en de tennis te voorzien van meer leden of als je leuke ideeën hebt om de sporthal vaker te vullen dan verneem ik dat graag op onderstaan e-mailadres of telefoonnummer.

  Met sportieve groet,
   
  Marcel van Marsbergen
  Combinatiefunctionaris 
  Specialisatie (Meiden)voetbal en onderwijs
  Mobiel :  06 27255593
  Email : m.vanmarsbergen@sportserviceamsterdam.nl