• GB zondag 1 richting de winterstop

    De afgelopen 4 wedstrijden zijn er goede resultaten behaald. We noteren 3 overwinningen en 1 gelijkspel. Allereerst werd thuis Nautilus met 2-1 aan de kant gezet (voor het eerst sinds 5 jaar) en moesten we bij KVVA uit genoegen nemen met een gelijkspel (er had meer ingezeten). De 3e wedstrijd was thuis tegen HVC. Al gauw kwamen we de 1e helft op voorsprong maar verder werd er niet gescoord. De 2e helft werd Valdano, na een ongelukkige botsing, met rood van het veld gestuurd. De wedstrijd kantelde en HVC maakt in korte tijd 2 doelpunten. Op karakter wisten we net voor het einde toch de 3-2 aan te tekenen, waarbij Geoffrey met een mooie schuiver de winst veilig stelde. De zondag werd afgesloten met een zangertje in de kantine en het feestje ging tot in de late uurtjes door (zie foto).De 4e wedstrijd was uit in Haarlem tegen HYS. Deze Turkse tegenstander was voor ons nieuw en stond op de 2e plaats. Na een rommelige voorbereiding met gelukkig nog 1 wissel (Leon bedankt dat je over wilde komen na je wedstrijd met de zondag 3) kwam GB voortvarend uit de startblokken. Een voorzet van Geoffrey werd door Mario op de borst aangenomen en in de verre hoek geknald. Daarna een mooie aanval waar bij Geoffrey's voorzet door Elis naar Ricardo werd teruggekopt en deze met een prachtige volley de 2-0 aan kon tekenen. Een corner van HYS werd door mistasten van Hoessein in 1 keer bij de 2e paal ingedraaid (2-1). Daarna kwam HYS opzetten maar we wisten ons doel schoon te houden. Vlak voor tijd werd de bal door Ricardo binnengetikt (zijn 2e goal) na een mooie steekpass van Geoffrey (of Marcel?) en de winst veilig gesteld. Weer werden de talloze kansen in de 2e helft te weinig benut, maar toch een mooie overwinning. Bij HYS kon geen biertje worden gedronken (ze hadden wel lekkere Turkse hapjes), dus hebben we dat bij GB nog gedaan. We zijn goed op weg en mogen niet verslappen. Elke wedstrijd is een finale en met de juiste inzet en mentaliteit kunnen we aan een periode gaan denken. Te beginnen komende zondag met de wedstrijd thuis tegen WVHEDW.
    Ronaldo.