• Aan alle leden en ouders/verzorgers van jeugdleden van vv Geinburgia

   

  In de algemene ledenvergadering van mei 2017 is het voorstel, om voor ieder lid (ouder/verzorger) vrijwilligerswerk verplicht te stellen, aangenomen.

   

  Vanaf seizoen 2017/2018  zal het vrijwilligerswerk het meeste bestaan uit een bardienst, maar wellicht heeft u wel andere capaciteiten die wij als club kunnen gebruiken dan horen wij het ook graag. We denken aan

  bv veld speel klaar maken, trainer, grensrechter, website onderhoud/socialmedia, scheidsrechter, helpen bij toernooiorganisatie, gastheer/vrouw (ontvangen van de tegenpartij) lijnen trekken, beheer materiaal/ballenhok of onderhoud. U kunt dan een mailtje sturen naar een bestuurslid van vv GB.

   

  We hebben de bardiensten t/m december 2017 ingedeeld (deze wedstrijden zijn nu vrijgegeven).

  De bardiensten vanaf januari t/m juni 2018 worden waarschijnlijk eind december 2017/ begin januari 2018 vrijgegeven dus dan volgt een nieuw schema.

   

  • De bardiensten worden per team ingedeeld, het team is verantwoordelijk dat de bardiensten worden gedraaid. Indien iemand ziek is dan regel je binnen jouw team een vervanger.

   

  • Een bardienst duurt rond de 2,5 uur

   

  • Bij de bardienst is er altijd een vaste medewerker aanwezig voor o.a. uitleg.

   

   

  Op de site komt het rooster ook te staan.

   

   

  Team vrijwilligerswerk GB.

   

   

   

  Voetbal kan alleen bestaan door de inmiddels ruim 400.000 vrijwilligers die week in week uit helpen bij een voetbalclub bij hen in de buurt. Onder andere scheidsrechters, trainers en mensen in de kantine zorgen dat elk weekend miljoenen jongens, meisjes, mannen en vrouwen kunnen genieten van deze prachtige sport. Bron:KNVB