• O-8 T/M O-11 Voetbal en Tennis Evenement

  Dames en heren van Geinburgia. Woensdag 14 juni 2017 geef ik voor de jeugd een voetbal en tennis evenement voor de leeftijd O-8 tot en met O-11. Ik wil op deze dag 12 leuke spelletjes spelen met de kinderen in een voetbal en tennis thema. 6 voetbal spellen en 6 tennis spellen. De dag voor de kinderen duurt actief iets meer dan 2 uur. De helft van de dag zal bestaan uit voetbal en de andere helft uit tennis.

  Het schema is als volgt:
  13:45 - aanmelden
  14:00 - beginnen
  15:15 - pauze
  15:50 - begin 2e deel
  16:55 - afsluiting

  Ik hoop dat iedereen komt, want dit evenement is voor mijn examen voor school! Als ik dit niet haal dan ben ik gezakt voor mijn opleiding!

  Nogmaals bedankt en ik hoop jullie te zien op de 14e!

  Groeten

  Joost Lindenbergh