• Afgelopen week is Martin Kuijl overleden, Martin was oud lid van Geinburgia. Hij heeft in zijn jonge jaren nog, zeer verdienstelijk, in de zondag 1 van GB gespeeld. Martin was een verenigingsman in hart en nieren en heeft ook vele jaren als vrijwilliger de nodige activiteiten voor Geinburgia verricht. Ieder weekeinde hing Martin de netten in de doelen en haalde deze op zondagmiddag er weer af, dat gebeurde in die tijd nog. Ook de lijnen op de beide velden werden keurig door hem getrokken. Martin heeft ook heel veel tijd gestoken in kantine activiteiten Geinburgia was zijn club en heeft ook veel aan hem te danken.
    Het bestuur van Geinburgia wenst de familie heel veel sterkte met het overlijden van Martin
    Donderdag 18/5 a.s. is de mogelijkheid tot condoleren, van 19.00 tot 19.45 bij Myosotis aan de Utrechtse weg 11 te Weesp.
    Namens het voetbalbestuur
    Pim Boin voorzitter.