• Onterecht gelijkspel zondag 1 tegen J.S.V. Nieuwengein

  Afgelopen zondag speelde GB tegen J.S.V.
  de 2e wedstrijd na de winterstop.De thuiswedstrijd werd verloren met 2-3 na een 2-0 ruststand. J.S.V. leunt op een goede spits en is voor de rest een hard werkend elftal zonder echte kwaliteiten en een zeer fysieke tegenstander.
  De 1e helft begon afwachtend maar de neutrale toeschouwer kon zien dat GB de betere voetballers in het veld had staan. Dat resulteerde in mooie kansen voor GB wat helaas in deze fase niet tot doelpunten tot uiting kwam. J.S.V. leunde vooral op de counter en was sporadisch gevaarlijk meer door slordigheden van GB. Toch kwam GB door wat slap ingrijpen van de verdediging op een 1-0 achterstand. Hierna volgde de beste periode van GB en door doelpunten van van Bob, Ellis en Geoffry (mooie vrije trap) nam G.B. een 1-3 voorsprong. Vlak voor rust scoorde J.S.V. de 2-3.Over de 2e helft kan je kort zijn . Het werd heel snel 3-3 en na een rode kaart voor een speler van J.S.V. was het duidelijk. J.S.V. loerde op de counter en G.B. was ondanks enkele kansen niet bij machte de 1 man meer situatie voldoende uit te spelen.De scheidsrechter van dienst had enkele discutabele beslissingen waaronder een onterecht afgekeurde goal van good old Jerry Brouwer.
  Al met al vind ik dat GB een goede wedstrijd heeft neergezet elke speler heeft goede dingen laten zien en de werklust was voldoende. Zelfs het acceptatie vermogen is omhoog gegaan hiervoor mijn compliment aan de spelers. Mijn man of the match J.Swildens.( niet naast je schoenen lopen nu ) Het seizoen duurt nog 11 wedstrijden en ik denk dat GB als het zo doorgaat nog voldoende punten gaat pakken.
  Blijf positief, lekker trainen dan hou je nog kans op een toetje in de vorm van de na competitie.
  Volgende week tegenstander t Goy met de juiste instelling en spirit moet dat mogelijk zijn.

  Supporter