• Kunstgras

  De afgelopen dagen zijn nagenoeg alle ouders en spelers, leiders en trainers geïnformeerd over het standpunt van Geinburgia met betrekking tot het kunstgras.
  Dat houdt in dat onze jeugd voorlopig niet op kunstgras gaat spelen en ook niet trainen.
  Voor onze thuiswedstrijden proberen wij alle wedstrijden op het gras te spelen, tot aan de winterstop. Medio december 2016 komen de onderzoeksresultaten en richtlijnen vrij die beloofd zijn door KNVB en RIVM en dan bekijken wij opnieuw ons standpunt.
  Bij uitwedstrijden gaan we kijken of er op gras gespeeld wordt bij de tegenstander. Als dat niet zo is, hopen wij op medewerking en begrip van onze tegenstander om de wedstrijd (desnoods op het grasveld van Geinburgia) te verplaatsen.
  Zo niet, dan zullen wij de wedstrijd niet spelen en hopen op de toegezegde medewerking aan ons van de KNVB om te kijken hoe we de wedstrijd alsnog op gras kunnen laten uitspelen.
  Bestuur Geinburgia