• FC Weesp - Geinburgia JO13 08-10-2016

    In het heerlijke zonnetje begon deze streekderby iets later dan 10:30. Nadat alle spelerspassen gecontroleerd waren en alle handjes geschud kon de wedstrijd beginnen. De wedstrijd werd voornamelijk gedomineerd door FC Weesp maar er werden weer mooie duels uitgevochten. Helaas kwamen onze dame en heren niet tot scoren maar lukte het FC Weesp wel om er voor de rust 3 in te schieten... Na een rust stond de keeper van FC Weesp in het zonnetje te loeren en daar had hij diverse keren wel last van ... maar nog steeds geen doelpunt voor Geinburgia... FC Weesp daar en tegen scoorde er nog wel 2.... 5-0.... maar toen kwam Geinburgia op stoom.... Het ene na het andere doelpunt werd er zorgvuldig in geschoten en werd er ook echt in geloofd dat er minimaal een punt te halen viel.... Helaas kwam dit besef net wat te laat en werd er nipt verloren met 5-4 maar wat waren het een paar spannende minuten... Jammer jongens maar volgende week staat er weer een nieuwe thuis wedstrijd op het programma en als jullie deze met dezelfde mentaliteit in gaan als jullie in deze laatste minuten lieten zien dan heb ik er al weer zin in !!!


    Voor meer foto's :
    https://www.facebook.com/GeinburgiaJO13/photos/?tab=album&album_id=610512719134015