• Geinburgia pakt voor 2de keer op rij 3 punten

    Afgelopen zondag stond de uitwedstrijd tegen Ardahanspor in Utrecht op het programma.

    De opstelling voor vandaag was onveranderd na de overwinning op Forza.
    De wedstrijd begon wat rommelig aan de kant van GB op het erg snelle en verouderde kunstgrasveld.
    De mannen begonnen niet scherp. De eerste wapen feiten kwamen van de tegenpartij waar Sjors al snel getest werd, maar Sjors liet zich niet verrassen. We kregen een corner tegen na een minuut of 20 spelen . Deze werd laag genomen bij de eerste paal werd de bal door Jason in eigen doel gewerkt, hij wou de bal wegwerken maar verlengde hem helaas achter Sjors. GB werd daarna eindelijk een beetje wakker en creëerde wat mogelijkheden waar onze Bob nog 2 aardige kansen kreeg alleen zijn vizier niet op scherp had. Vlak voor rust werd Julian gewisseld voor Mario. We gingen de rust in met een 1-0 achterstand. Na rust kwam GB een stuk sterker de kleedkamer uit. In de 48ste minuut werd Ricardo bediend op de 16 meter en kon met een goed schot de keeper passeren! 1-1, een goeie start de 2e helft! GB ging meer knokken en kwam beter in zijn spel helaas was er een mooie diepe bal waar de spits van de opponent mooi binnenkant paal afrondde. 2-1 achter weer, gelukkig lieten onze mannen de koppies niet hangen en bleven knokken voor enkel meter. Met nog een half uur te gaan werd Rayen gewisseld voor Geoffrey. De mannen speelde met vlagen goed combinatie spel. Bob werd nog 1 op 1 de diepte in gestuurd, hij ging de keeper voorbij en de hoek werd erg moeilijk dus hij vond het zijnet. Na een goeie aanval werd Ricardo weer op de 16 meter gevonden hij schoot de bal weer heerlijk binnen! 2-2, zijn 2e van de dag. Met nog een kwartier te gaan bleef het geloof dat er meer te halen viel in de 82ste minuut een corner voor GB. Deze werd afgeslagen maar er bleef balbezit. Marcel speelde Geoff aan in de 16 waar Ricardo met een goeie loopactie ruimte creëerde voor Geoff, hij draaide open en gaf de bal strak voor het doel waar Jason de bal kon binnen tikken 3-2! Jason die meegekomen was voor de corner kon zijn eigen goal mooi doen vergeten. Niet veel later floot de scheidsrechter voor het eindsignaal en gingen de 3 punten mee de tassen in naar Driemond.
    Aankomend weekeinde zijn we vrij en de week erop gaan we er weer tegen aan bij Fit uit in Amsterdam.