• Geinburgia met 7 klapper langs Forza Almere

  Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Forza Almere op het programma na 3 nederlagen op rij moesten de mannen vandaag maar weer eens 3 punten pakken.

  Aan het weer lag het vandaag niet het was een heerlijk zonnig weertje met een hoop publiek. De 11 mannen die vandaag mochten starten waren Sjors,Jordi,Gilly,Jason en Nigel in de achterhoede op het middenveld stonden Julian,Ricardo en Marcel en voorin Bob, Elis en Rayen. Op de bank zaten vandaag Valdano,Mario,houssein en Geoffrey. Damy,Leon en Danny gingen vandaag met 2 mee en Paul moet nog 1 wedstrijdje toekijken.
  Nu over de wedstrijd Gb begon sterk met goed combinatie spel van achteruit we hoefde niet lang te wachten op de 1-0 een goeie actie van rayen vanaf de linkerkant die een dubbele een twee aan gaat met Elis, rayen dribbelt de 16 meter in en geeft een goede pass op Elis die gelopen is Elis neemt de bal aan in de 16 en verschalkt de keeper in de linkerhoek.
  Gb zette weer scherp alles op alles onder leiding van gilly vanuit achter uit werd er steeds fel druk gezet. We hoefde niet lang te wachten op de 2de goal Bob werd door rico de diepte in gestuurd Bob omspeelde de keeper hoe hij dat als de beste kan 2-0 na de 2-0 een iets mindere periode waarin we bijna een tegen goal moesten incasseren gelukkig kon Nigell deze bal net van richting veranderen en ging de bal rakelings voorlangs meteen in de tegen aan werd Bob weer in stelling gebracht en hij kon vanaf de rechterkant 1op1 op de keeper afgaan en met een mooi schot was het 3-0. Na de 3-0 viel vlak voor rust de 3-1 na een mooie aanval van Forza Gb weer ff niet scherp.
  Ruststand 3-1 in de kantine was het al gezellig er was vandaag gezellig een zangertje die in de rust al goed van zich liet horen. De 2de helft begon Gb weer sterk Elis kreeg de bal net buiten de 16 Elis kapte 2 man maar bij de 3de verloor hij de bal bij dat blok kwam de bal voor rayen zijn voeten terrecht hij twijfelde geen moment en drukte af 4-1 goede start na de rust een paar minuten later kwam rayen aan de linkerkant op maar kreeg een flinke schop op zijn enkel helaas moest rayen vervangen worden voor Geof met nog een minuut of 20 te spelen werd Elis uit voorzorg naar de kant gehaald voor Mario. Julian schoof door de spits in en mario kwam er op het middenveld bij de 5-1 viel Juul had een goeie actie met een steekbal op Bob Bob die met een heerlijke stift de doel man passeerde Bobbie maakte zijn hattrick. De 6-1 volgde rico hield goed overzicht speelde Geof op links in Geof had meteen een heerlijke voorzet op Bob tussen de verdedigers en keeper in Bob schoot de bal in 1 keer heerlijk in de linkerbovenhoek. Mario had nog een mooie kans in de 16 met een hakbal vanuit de lucht helaas keerde de keeper de inzet. Niet veel later werd Mario weer aangespeeld op de 16 meter en hij schoof de bal mooi in de verre hoek 7-1.
  Forza kon de 7 tegen goals niet hebben dus die gingen nog in discussie met de scheidsrechter waarop er nog een rode kaart volgde voor een Forza speler niet veel later floot de scheids voor het eindsignaal. Een heerlijke overwinning! het hele team keihard geknokt een goed collectief vandaag die lijn moeten de heren voortzetten op naar de volgende 3 punten!!!

  Het was uiteraard nog lang gezellig in de kantine!! Al met al een mooie dag!