• In de link onderaan dit bericht de eerste versie van de jeugdeditie.In de jeugdeditie staat algemene informatie over de club.

    U zult misschien denken: Waarom een boekje als veel informatie ook op de website aanwezig is? Veel informatie zult u terug vinden op onze site, maar deze jeugdeditie is een handig BEKNOPT naslagwerk waarin alle informatie gebundeld is en dat een duidelijk beeld geeft van onze voetbalclub Geinburgia.

    Mocht u zien dat er een onjuistheid in het boekje staat, meld dat dan svp even via jeugdzaken@geinburgia.nl. De opzet is dat regelmatig alle wijzigingen in deze editie aangepast worden.

    Wij willen bij deze ook alle vrijwilligers, denkend aan trainers, leiders,kantinemedewerkers, bestuursleden,enzovoort, bedanken voor hun goede inzet! Zonder vrijwilligers = Geen voetbal! Houdt u aan de regels die in deze editie staan. Normen en waarden zijn zéérbelangrijk binnen onze vereniging. Geinburgia is een fatsoenlijke vereniging enwij zullen onze uiterste best doen om dat te blijven.

    U kunt dit bericht altijd terugvinden door op Geinburgia/Jeugdeditie te klikken in op de homepage.

    jeugdeditie