• IMG_1944 C1 tournooi
    De D1 heeft de finale niet gehaald maar we hebben wel een fantastisch weekend gehad Met vrijdagavond de eerste BBQ en daarna een uur laser gamen en daarna lekker slapen (de mannen sliepen heel laat) in onze tent. Zaterdag na het gezamenlijke ontbijt de eerste drie wedstrijden waar uit blijk dat slaap wel heel belangrijk is om te presteren Ook nog even vlug een uurtje gezwommen en daarna de weer lekker aan de BBQ en daarna de wedstrijd Real Madrid - Atletico Madrid gekeken Zondag weer gezamenlijk ontbeten en na alle spullen hebben ingepakt onze laatste drie wedstrijden waarvan de eerste de beste van het toernooi was (3-0 winst) Na de wedstrijden reden we richting huis met een tussenstop bij de Mac. Het was echt een fantastisch weekend en een mooi slot van een leuk seizoen.

    Nogmaals iedereen bedankt,

    Vriendelijke groet Hans