• Alle Geinburgia leden,We staan alweer aan het begin van een nieuw jaar, hoe snel kan het gaan.Allereerst wens ik jullie namens het gehele GB bestuur een goed en gezond 2016 toe, waarin zoals altijd het sportieve element een belangrijk onderdeel is.Het afgelopen jaar is sportief gezien, redelijk tot goed verlopen, vooral de jeugd doet het uitstekend en dat geeft voor de toekomst een goed gevoel. De inzet van trainers, leiders en ouders heeft veel bijgedragen aan de goede sfeer en sportieve prestaties van onze jongens en meiden.De senioren zijn qua aantal behoorlijk uitgedund de zaterdag afdeling blijft redelijk stabiel en de zondag selectie heeft de eerste helft van het seizoen tegenslag gehad, ook met een paar nipt verloren wedstrijden.Ik verwacht dit seizoen nog wel een opleving van dit energieke en jonge team er lopen genoeg groei diamantjes in rond.Wat ik nog even kwijt wil, we hebben de beschikking over een geweldig sportcomplex met prachtig onderkomen daar kan en moet veel meer gebruik van worden gemaakt dat kunnen wij met elkaar bewerkstelligen. Wie nog een extra goed voornemen voor 2016 zoekt (allemaal dus) breng je omgeving op de hoogte van de sportieve mogelijkheden en oer-gezelligheid die bij Matchz/o (Geinburgia) wordt geboden.Een nieuw jaar met nieuwe mogelijkhedenNamens het voetbal bestuurPim Boin