• De E1 is afgelopen zaterdag kampioen geworden. Gefeliciteerd mannen, super gedaan! Met nog 1 wedstrijd te gaan kunnen ze niet meer worden ingehaald door de concurrentie. Het begin tegen Fortius E5 was nog wel even spannend, vooral toen Fortius de 1-1 maakte. Het team heeft het vervolg van de wedstrijd perfect opgepakt door de kansen goed te benutten. Resultaat: 10-1. Van de 9 gespeelde wedstrijden zijn er maar liefst 8 omgezet in winst. En wat voor winst. De ambities van het team komen goed tot uitdrukking in het doelsaldo van 62 voor en 12 tegen. Dit voorjaar heeft de coaching een stevige uitdaging gehad om de stand bij te houden. Misschien toch maar eens een telraam aanschaffen. Het mooie is dat de laatste weken bijna iedereen in het team trefzeker geweest. Zaterdag 25 april hebben we om 10:00 uur, in de laatste competitie-wedstrijd, nog iets recht te zetten thuis tegen SV Diemen E5. Komt allen en moedig het team aan. Na de wedstrijd gaan we een feestje vieren!