• Geinburgia B1 is kampioen geworden van de voorjaarscompetitie ! De laatste weken werden de belangrijkste tegenstanders al stuk voor stuk verslagen, waardoor we in de voorlaatste wedstrijd van het seizoen al kampioen geworden.

    En deze wedstrijd gaf weer hetzelfde beeld: Geinburgia is beter dan de tegenstander (Waterwijk) en wacht geduldig op de kansen die vaak toch wel komen. Helaas werden te weinig kansen benut, maar toch was de ruststand 0-2. Ook dankzij onze penaltykiller Joost, die de tweede strafschop tegen dit seizoen, ook gewoon stapte.

    In de tweede helft was het beeld hetzelfde: Geinburgia kwam niet echt onder druk en de solide verdediging zorgde er wel voor dat de tegenstander vrijwel geen kansen krijgt. We scoorden nog één keer en dat was voldoende voor het kampioenschap. Dolle vreugde bij de spelers en alle meegereisde supporters (bedankt voor jullie trouwe steun !). Bloemen van het jeugdbestuur en zingen in de kleedkamer. Daarna naar Driemond en daar hebben we het goed gevierd (bedankt bestuur !).

    De kracht van dit team is dat alle spelers elkaar accepteren, zoals ze zijn en we altijd voor elkaar vechten voor een goed resultaat. En natuurlijk trainer Henk, die het geheel tot een team heeft gesmeed. Nog één wedstrijd voor de competitie en dan een aantal leuke toernooien. Maar dit resultaat is maar binnen. Allemaal gefeliciteerd !