• Koud, winderig maar droog. 16.30u afgetrapt.
  Opdracht: gun elkaar de bal - blijf warm - en veel plezier. E2 ging volop in de aanval. Keeper Ouderkerk was een sta-in-de-weg en bereikte na 6 min. hun spits door mistasten van onze verdediging. Justin's 1e balcontact was de bal uit het net halen. Van 1-0 achter werd het uiteindelijk 1-12. De keeper bleek toch last van zwaar Geinburgiaweer te hebben.
  Snijdende wind en passes, combinaties en solo's, voorzetten en afstandsschoten, het regende aanvallen - terwijl het droog was!
  Jayden en Yaïr scoorden het vaakst en had veel goede voorzetten. Romulo en Casper (geleend van de F1) scoorden ook. Dijon was de gewoonlijke ROTS en Axel had meerdere steekballen geleverd voor de uiteindelijke assist. Dat noemen we voorassist! Marina wilde graag warm blijven. Ze dolde werkelijk alle jongens van Ouderkerk. Goede teamprestatie zonder een MAN of the match (of het moest SEM zijn - die ziek thuis lag) maar twee acties van Marina moeten vermeld worden. Een voorzet die stuiterend achter haar kwam, hakte zij zeer geplaatst op de kruising!
  Oei!!! Soms is een actie mooier als die op het aluminium eindigt.
  EN: haar doelpunt was een onvervalste kopbal! (op trainen durft ze dat nog steeds niet) E2 bekert verder. Als dat aar goed gaat...
  Alle (groot)ouders/broertjes/zusjes bedankt voor de support en tot een volgende wedstrijd.
  Wesley & Frankie (voor 1x de vander van Sem en Sophie - sorry Yvonne)