• Beste voetballeden, ouders/verzorgers,

  Het nieuwe voetbalseizoen staat weer op het punt te beginnen. Deze week ontvangt u de contributiebrief. Hierbij willen wij u vragen de contributie inclusief kleding bijdrage zo spoedig mogelijk over te maken naar rekeningnummer: 68.78.21.487 t.n.v. V.V. Geinburgia.

  Heeft u geen contributiebrief ontvangen?
  Dat betekent niet dat u geen contributie hoeft te betalen. Mogelijk zijn wij niet in het bezit van de juiste adresgegevens. Geef uw juiste adresgegevens aan ons door via: leden@geinburgia.nl

  Niet betalen = niet spelen
  Als de contributie inclusief kleding bijdrage niet op tijd en/of niet volledig wordt betaald, mag er helaas niet deelgenomen worden aan trainingen en wedstrijden. Hier dupeert u niet alleen u zelf of uw kind mee, maar ook een volledig voetbalteam. Voorkom teleurstelling en betaal de contributie op tijd en volledig.

  Wij wensen een sportief en mooi voetbal seizoen toe.