• Dames / heren,

    Vanmorgen (Pim) overleg gehad met het stadsdeel en de aannemer die de werkzaamheden gaat uitvoeren in ons grasveld,

    Start voorbereiding 12 augustus, aansluiten nieuwe leiding 2 september, aanvullen / verdichten werksleuf (week 37) 9 t/m 14 sept. , herstelwerk grasmat incl bespeelbaar maken week 38,39 en 40.

    In het weekend van 5 en 6 oktober kunnen we volgens het stadsdeel, onderhoud groen, weer op het veld. Wij hebben de KNVB op de hoogte gebracht en gevraagd om maar 1 veld in te delen. Dit zal dus betekenen dat er teams meerdere keren achter elkaar uit zullen spelen.

    Probeert rekening met elkaar te houden i.v.m. het plannen van vriendschappelijke wedstrijden. Geef een vriendschappelijke wedstrijd zo snel mogelijk door, dan weten de andere trainers/leiders wanneer het kunstgrasveld bezet is en houdt de Geinburgiasite in de gaten.