• Van het voetbal bestuur.

  Het nieuwe seizoen nadert met rasse schreden en de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn deels gereed en deels nog gaande, dit laatste heeft te maken met onderbezetting in het bestuur en een krapte aan vrijwilligers. Om het seizoen goed van start te laten gaan moeten er een aantal personen gekoppeld worden aan een aantal taken, taken die eigenlijk weinig tijd vergen maar onmisbaar zijn om de vereniging te laten functioneren. Om een indruk te geven waar het om draait hebben we de taken en een kleine omschrijving in een soort vacature bank gezet, zodat nieuwe enthousiaste vrijwilligers kunnen beoordelen en kiezen waarmee ze deze vereniging willen helpen.

  A. Voor de bestuursvergaderingen zoeken we een secretaris / secretaresse om een keer per maand de bestuursvergadering bij te wonen en te notuleren ,uit te werken en naar de bestuursleden te mailen.
  Deze functie vergt niet meer dan 2 a 2,5 u per maand(s'avonds) het ontvangen van de mail en post kan op de vergadering medegedeeld dan wel uitgedeeld worden.

  B. Functie voor "technische zaken senioren" houd in, contact persoon zijn tussen bestuur en trainers/ leiders van de senioren teams m.b.t. verenigings zaken, te bestellen materialen en overige kleine zaken
  het contact zal in de eerste maand 1 u per week zijn daarna om de 14 dagen of 1x per maand.

  C. Het krijten van de lijnen van het voetbalveld (gras) met onze volautomatische elektrisch aangedreven belijnings kar, deze actie wordt naar eigen inzicht op donderdag of vrijdag uitgevoerd en duurt niet langer dan 
  1 uur per keer oftewel per week.

  D. We zoeken voor de zaterdag- en de zondag-ochtend personen die enkele keren in het seizoen of het gehele seizoen bij wedstrijd dagen de tegen partij willen ontvangen en wegwijs maken, bij de jeugd wedstrijden. Dit zouden bijvoorbeeld ouders van thuis (Geinburgia) spelende jeugdleden kunnen zijn.

  E. Ook zoeken we nog enkele personen die over het hele seizoen (Sept.-Mei) 2 of 3 wedstrijden willen vlaggen bij de wedstrijden (thuis) van het 2e selectie team. 

  Heeft u vragen omtrent deze vacature bank of heeft u interesse in een van deze functies dan kunt u contact opnemen met Pim Boin via de mail Pim@Boin.eu

  Met vriendelijke groeten Pim Boin 
  voorzitter afd. voetbal