• Van het voetbalbestuur,

  Het einde van het voetbalseizoen 2012/2013 is daar en het wordt traditioneel afgesloten met het mixtoernooi, dat altijd weer een gezellig en sportief spektakel is. De organisatie heeft ook dit keer weer veel energie in dit toernooi gestoken en we verwachten een enorme toeloop, want deelname is een must.

  Zoals bekend starten we het nieuwe seizoen met een nieuwe kledinglijn, dit betekent dat de huidige kleding alleen nog tijdens het trainen bij Geinburgia gedragen kan en mag worden. Ook deze nieuwe kleding zal door middel van de extra bijdrage van 15 euro op jaarbasis (3jr) eigendom van de spelers worden. Tijdens de wedstrijden in het nieuwe seizoen mag uitsluitend deze nieuwe kleding gedragen worden. De huidige(oude) kleding mag mee naar huis genomen of kan ook centraal ingenomen worden en kado gedaan worden aan clubs of spelers in 3de wereld landen.

  Voor een impressie van de kledinglijn zie de foto's. Langs deze weg wil Geinburgia Sportpaleis nogmaals bedanken voor de samenwerking en Hummel in Deventer voor de zeer professionele ontvangst.

  Aangezien de vakanties weer verspreid plaatsvinden m.u.v. de schoolgaande leden, wenst het voetbal bestuur jullie een hele prettige vakantie met mooi weer en hopen we eenieder weer gezond op het sportpark terug te zien in het nieuwe seizoen.

  Namens het bestuur
  Pim Boin - voorzitter