Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Word vrijwilliger bij Geinburgia

Scheidsrechter coördinator

20-06-2022

Scheidsrechters begeleider

Heb je wel eens een paar uurtjes vrij en vind je het leuk om als scheidsrechtersbegeleider de scheidsrechters te stimuleren in hun ontwikkeling en tips te geven waardoor zij een nog betere scheidsrechter kunnen worden? In samenwerking met de scheidsrechterscoördinator / scheidsrechterscoach ontvang je van Geinburgia een speciale cursus waarmee we je tips en advies geven hoe je het beste jeugd officials en senioren officials kunt begeleiden. Ieder mens is anders, en dat geld ook voor iedere wedstrijd. Het enigste dat hetzelfde blijft zijn de spelregels en protocollen. 

Als je voor de KNVB ook als scheidsrechtersbegeleider, waarnemer, coach of rapporteur bent of wilt worden kunnen we binnen Geinburgia jou de mogelijkheid bieden om dit te combineren. Helaas ontvang je geen vergoeding bij ons, wel een gezellige club, met heel veel waardering, een hapje en drankje, interne en externe opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

Neem contact op of schrijf je nu in.

Scheidsrechter / Assistent-scheidsrechter

Kies bestandWijzigVerwijder

Heb je al cursussen gehad, en zo ja welke? Of heb je al eens een van de functies uitgevoerd? Als je geen ervaring hebt dan kun je dat ook aangeven.

Heb je verwachtingen van Geinburgia? En zo ja welke zijn deze?

Wil je opgeleid worden, of alleen incidenteel / voor een team iets betekenen? En welke functies zou je willen uitvoeren? Spelbegeleider, assistent-scheidsrechter, scheidsrechter of scheidsrechtersbegeleider / coach

Wil je nog iets kwijt aan ons? Bijvoorbeeld vragen of opmerkingen? Je kan ook na je inschrijving nog contact opnemen voor al je vragen / opmerkingen over scheidsrechterszaken. Trainingen, cursussen en materialen worden na de intake besproken.* = verplicht
Vacature Titel
Scheidsrechter Word jij onze scheidsrechter?
Assistent scheidsrechter Assistent-scheidsrechter
Scheidsrechter coördinator Scheidsrechters begeleider
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!