Word vrijwilliger bij Geinburgia - S.V. Geinburgia

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Word vrijwilliger bij Geinburgia

Scheidsrechter

11-10-2021

Word jij onze scheidsrechter?

Ben jij 13 jaar of ouder en zou je je liefde voor het voetbal willen delen door wedstrijden vanaf O11 en ouder in goede banen te begeleiden? Dan zijn we opzoek naar jou! 


Wat je van ons kan verwachten:
Basisopleiding (pupillen, junioren en senioren scheidsrechter)
Persoonlijke begeleiding
Scheidsrechterskit (tenue + kaartenset + fluitje)
Trainingen (indien gewenst)
Hapje + Drankje

Wat wij van jou verwachten:
Minimaal 1x per maand beschikbaar voor 1 wedstrijd
In bezit van een smartphone met eigen e-mail adres
In gelegenheid om zelfstandig naar Geinburgia te komen

Wat ga je leren?
Je leert wat voetbal is en krijgt handvaten om de wedstrijden tot een goed einde te begeleiden. Denk aan spelregelkennis, non en verbale communicatie en technieken om het spel zo goed mogelijk te managen maar ook om jezelf te ontwikkelen. 


Een scheidsrechter is veel meer dan de man in het zwart en een fluitje. Denk aan je voorbereiding, je traint zelf (of in je team) om zo je conditie op niveau te krijgen/behouden waardoor je in staat bent een half of heel veld te belopen. 


Voor de wedstrijd begint voer je controles uit, je maakt kennis met de coaches, houd een praatje en spelerspascontrole in de kleedkamer en als je assitenten hebt maak je ook met hen afspraken. 

Dus de communicatie is veel breder dan alleen het fluitje, tijdens de wedstrijd communiceer je zowel in woord als in gebaar en treed je naar de voorgrond als dat nodig is. 


Hierdoor ontwikkel je jezelf enorm in zowel presenteren als zelfvertrouwen, duidelijkheid, inzicht, gevoel, management, presenteren / communiceren en balans te vinden in spelregels en wedstrijd. 


Lijkt het jouw super tof om deze uitdaging aan te gaan? Meld je zelf aan en wie weet schitter jij straks tussen twee teams als nieuwe Björn Kuijpers. Bovendien kun je bij ons ook doorgroeien tot officiële KNVB scheidsrechter. 

Scheidsrechter / Assistent-scheidsrechter

Kies bestandWijzigVerwijder

Heb je al cursussen gehad, en zo ja welke? Of heb je al eens een van de functies uitgevoerd? Als je geen ervaring hebt dan kun je dat ook aangeven.

Heb je verwachtingen van Geinburgia? En zo ja welke zijn deze?

Wil je opgeleid worden, of alleen incidenteel / voor een team iets betekenen? En welke functies zou je willen uitvoeren? Spelbegeleider, assistent-scheidsrechter, scheidsrechter of scheidsrechtersbegeleider / coach

Wil je nog iets kwijt aan ons? Bijvoorbeeld vragen of opmerkingen? Je kan ook na je inschrijving nog contact opnemen voor al je vragen / opmerkingen over scheidsrechterszaken. Trainingen, cursussen en materialen worden na de intake besproken.* = verplicht
Vacature Titel
Scheidsrechter Word jij onze scheidsrechter?
Assistent scheidsrechter Assistent-scheidsrechter
Scheidsrechter coördinator Scheidsrechters begeleider
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!