BUNSCHOTEN-SPAKENBURG
tel. 033-2985939

Op een mooie zonnige winterdag warmde Jong Geinburgia zich op voor de match waar vele al het hele seizoen naar uit keken...

Om
11:30 starte Micheal de wedstrijd en na 12 minuten wist Emar te scoren via een eigen speler van VVC waardoor de wedstrijd al vroeg open was. In de 17de minuut werd helaas een hoekschop gemist maar Geinburgia bleef lekker kansen creëren en kwam in de 23ste minuut en 27ste minuut heel dichtbij voor een volgende doelpunt! Na een wissel van Jay voor Yassine in de 31ste minuut had Appie een geweldige redding in de 33ste minuut na een eerste en gevaarlijke aanval van VVC, het gevaar was voor korte duur want Ilias zette de aanval in de 35ste minuut met weer bijna een kans op een doelpunt... In de 42st minuut kreeg VVC nog eens een vrije trap net buiten de 16, het was close maar gelukkig met weinig gevaar omdat de bal de toppen van de bomen haalde... In de 45ste minuut wist Yassine een geweldige voorzet te geven waardoor de rust stand door Yassine in de 45ste minuut 2-0 werd! Een geweldige eerste helft!

In de 56ste minuut wisselde Jisse voor geblesseerde Emmauel en in de 58ste minuut een dubbele wissel met Aenea en Yassine voor Ebbenezer en Tristan. Helaas werd VVC in de 65ste minuut gevaarlijk en braken ze uit, door een goede ingreep met helaas een gele kaart als gevolg werd in de 66ste minuut de dreiging gedooft door Emmanuel en de vrije trap van VVC werd gesust. Er werd nog een slot wissel gedaan met Aimen en Yassine Nemri voor Aenea en Jayvano. Eindstand 2-0 met een ijzer sterk eerste helft!

Wil je tegen ons oefenen? Neem contact met ons op via: Het contactformulier en kies afdeling Oefenwedstrijd aanvragen!